3.12.2021 Ajanvaraukset

Tällä hetkellä kaikki tämän vuoden ajat on varattu. Peruutuksia voi tulla ja niitä voi kyselläkin. Yleensä ne menee samantien ja hyvällä tuurilla päätyy nettikalenteriin asti. Tammikuun ajanvaraus avataan 15.12.2021. Lahjakortteja voi noutaa hallilta tai tilata sähköisenä 22.12. asti.

15.11.2021 Ajanvaraustiedote

Joulukuun vapaat ajat on lisätty nettikalenteriin 22.12.21 asti. Sen jälkeen olen joululomalla ja palaan 10.1.22. Myös muita aikoja kuin mitä kalenterissa näkyy voi aina kysyä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

5.11.21 Koulutustiedote

Kiinalainen pää-, jalka ja käsihieronta on lopputehtäviä vaille suoritettuna. Niille mietin hinnan joululoman aikana samoin kuin korva-akupunktiolle ja lanseeraan ne tammikuussa.

Suomen Dry needling yhdistys on myöntänyt oikeuden käyttää DNT-nimikettä. Se tarkoittaa Dry needling terapeuttia, jolloin koulutuskokonaisuus on suoritettu kokonaan. Lisäksi olin alaselän kipujen neulotuskurssilla.

1.11.2021 Koronatiedote

Pirkanmaan pandemiaryhmä suosittelee julkisiin tiloihin maskin käyttöä, vaikka olisi rokotettukin. Käytän maskia hierontojen aikana. 

31.5.2021 Koulutustiedote

Yläraajan neurodymamiikan verkkokurssin teoriaosuus suoritettuna. Myöhemmin tähän tulee vielä jatkoa workshopin muodossa.

18.4.2021 Koulutustiedote

Hermoratahieronnan jatkokurssin teoria- sekä näyttökokeet on saatu hyväksytysti päätökseen. Nyt pystyn hoitamaan kehon erilaisia ongelmakohtia tehokkaammin. Hermoratahieronnasta voi saada apua oireisiin, jotka liittyvät seuraaviin: allergia, päänsärky, vaihdevuodet, närästys, uniongelmat, levottomat jalat, fibromyalgia, migreeni ja muihin vastaavaaviin kehon ongelmiin. Hoitojaksoksi suositellaan  3-5 käyntiä viikon välein ja sen jälkeen esim. 2-6 viikon välein. Lisätietoja hermoratahieronnasta www.hermoratahieronnanmestarit.fi 

15.3.2021 Koronatiedote

Uimahalli on suljettuna toistaiseksi muilta kuin erikseen sovituilta ryhmiltä ja hallilla on maskisuositus sekä käsien pesu- ja desinfiointimahdollisuus. Toivon, että jos olet reissannut esim. Lapissa, pidät pari viikkkoa taukoa ennen hierontaa.  Avaan kaikki muut ovet (paitsi wc), jotta pintojen koskettelu asiakkailla jäisi mahdollisimman minimiin.

15.3.2021 Koulutustiedote

Kuluneen talven aikana olen osallistunut seuraaviin koulutuksiin: syöpäpotilaan hieronta, lapa-olkapääkompleksin tutkiminen ja hoitaminen, purentahäiriön ja leukanivelen hoito; hengitys ja korva-akupunktiokurssi. Tälle vuodelle on tulossa vielä neurodynaamisen mobilisoinnin kurssi sekä kiinalaisen jalka-, käsi- ja päähieronnan kurssit. 

1.1.2021 Uusi hinnasto on julkaistu

30.11.2020 Koronatiedote

Tulethan vastaanotolle vain terveenä! Jos olet yhtään oireinen, aika voidaan siirtää tai perua ilman peruutusmaksua samanakin päivänä.

Tiukentuneiden koronasuosituksien takia suosittelen vahvasti myös asiakkaalle maskia hieronnan aikana. Vatsamakuulla pystyy olemaan hieronnan ajan, vaikka se tuntuisikin epämukavalle. Koko aikaa ei tarvitse olla kasvot kasvoaukossa, vaan päätä voi pitää ulkokierrossa vasemmalle tai oikealle myös niskahieronnan aikana. Kädet tulee pestä tai desinfioida ennen hierontaa ja mielellään hieronnan jälkeenkin. Vältäthän turhaa oleskelua uimahallin tiloissa. 

24.11.2020 Koronatiedote

Pirkamaan koronanyrkki on antanut tänään uudet suositukset, jotka tulevat voimaan torstaina 26.11.2020. Suosituksen mukaan uimahallien kävijämäärä puolitetaan ja maskisuositus uimahallin tiloissa jatkuu edelleen. Käytän hierontatapahtumassa maskia ja asiakkaalle suositus on myös voimassa. Asiakas päättää itse käyttääkö maskia vai ei. 

15.10.2020 Peruusaikatiedote

Peruutuksia voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla ja sitä varten voi ilmoittautua peruutusaikajonoon, jonka kautta kyselen sitten tarvittaessa. Muistakaa perua aikanne, jos tuntuu yhtään flunssaiselta. Uimahallilla on maskisuositus, joten käytän maskia hierontojen aikana. Asiakkaalla on vielä mahdolllisuus valita käyttääkö vai eikö käytä maskia. Seuratkaa uutisointia!

30.9.2020 Käytän tästä päivästä alkaen maskia kaikissa hierontatilanteissa vastaanotollani. Muista edelleen perua aikasi, jos olet yhtään kipeä! Sairastuessa samana päivänä perutusta ajasta ei mene mitään maksua, joten toivon, ettet tule edes pienessä flunssassa hierontaan. Jos epäilet vähääkään sairastumista, peruthan aikasi. Kiitos!

Terveyttä syksyysi 🍁❤🍁

9.8.2020 Koronatilanteen takia toivon, että vastaanotolle/uimahallille ei tulla hengitystieoireisena. Suosittelen vahvasti pitämään myös 14 vuorokauden varoajan ennen hierontaa, jos olet ollut ulkomailla/altistunut virukselle. Varaukset kannattaa nyt perua herkemmin kuin ennen. Uimahallilla on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä saatavilla. Avaan kaikki ovet ja portit, jotta ylimääräinen pintojen koskettelu jäisi minimiin. Maksuksi suosittelen pankkikorttia ja muita sähköisiä menetelmiä käteisen rahan sijaan. Muistathan pitää myös turvavälin 1-2 metriä uimahallin tiloissa. 

5.6.2020 Hierojan erikoisammattitutkinto (HEAT) hyväksytty.

21.4.2020 Uudet nettisivut on julkaistu.

6.4.2020 Uimahalli pysyy suljettuna 13.5.2020 saakka, joten vastaanottoakaan ei ole. Ajanvaraus on suljettuna koko vuoden osalta. Avaan sen sitten, kun tilanne muuttuu paremmaksi.

23.3.2020 Koronatilanteen takia olen perunut vastaanottoajat 16.3.2020 lähtien ja uimahalli on ollut suljettuna 17.3.2020 lähtien. Viikonlopun aikana olen aluehallintoviraston suosituksesta päättänyt sulkea kaiken vastaanottotoiminnan 13.4.2020 saakka, koska en halua asettaa ketään virukselle alttiiksi työssäni enkä lähiympäristössäni. Tunteet ovat sekavat, mutta nyt mennään näin. Kaikki ajan varanneet tulevat samaan yhteydenoton lähipäivinä ja lahjakorttien päiväykset sovitellaan tilanteen mukaan. Yhteydenottoja varten olen tavoitettavissa ja aina saa laittaa viestiä/soittaa, jos jotain mielessä pyörii. Lahjakorttihankintoja varten on suunnitteilla sähköinen lahjakortti. Myös E-passi-, Smartum- ja Eazybreak-maksuja otan vastaan ns. lahjakorttimuodossa. Pysykää terveinä!!! Terveisin Eija

17.3.2020 Aluehallintovirasto suosittaa, että "asiakastapaamisia rajoitetaan tilapäisesti, jos vain mahdollista. Erityistä varovaisuutta tulee noudattaa riskiryhmiin kuuluvien asiakastapaamisissa. On huomioitavaa, että joku voi sairastaa COVID-19 -infektiota tietämättään." Tämän vuoksi olen yhteydessä riskiryhmissä oleviin asiakkaisiin sekä yli 65-vuotiaisiin asiakkaisiin varattujen aikojen peruuttamisen vuoksi. Tällä viikolla olen perunut varmuuden vuoksi kaikki asiakastapaamiset keskiviikkoon asti ja torstain ja perjantain varaukset perutaan edellisinä päivinä, kun tilanne tässä vähitellen selviää. Pysykää terveinä!

15.3.2020 Maaliskuun varauksista olen yhteydessä kaikkiin varauksen tehneisiin edellisenä päivänä. Seuraan mitä kaupunki linjaa uimahallin ja muiden asioiden osalta ja toimin sen mukaisesti. Hierontatilaa desinfioidaan tehostetusti tällä hetkellä ja vastaanotto jatkuu normaalisti ellei muuta ilmoiteta. Jos on jotain kysymyksiä, saa laittaa viestejä puhelimitse/sähköpostitse. Soittaakin saa, mutta se ei välttämättä ole kätevintä, jos en pysty vastaamaan ja puheluita on tullut sillä välin monia. Muistathan perua aikasi, jos tulee minkäänlaisia hengitystieinfektion oireita. Peruutus on nyt maksutonta myös saman päivän aikana!

24.2.2020 Jatkossa teen purentalihashierontaa samoilla ajoilla ja hinnoilla kuin tavallistakin hierontaa. Lisään ajanvaraukseen myös varausmahdollisuuden 30, 75 ja 90 minuutin purentalihasten hierontaan. Varata voi joko tavallista hierontaa tai puentalihasten hierontaa.

15.2.2020 Olen ottanut Eazybreakin hierontaedun käyttöön. Edenredin kanssa odottelen, että saavat myös sen käyttöön.

29.11.2019 VoiceWell purentahoidon Basic- osio hyväksytysti suoritettu.

19.10.2019 Koulutettujen hierojien liiton opintopäivät järjestettiin Oulussa ja siellä oli aiheena lantion ja SI-nivelen toimitahäiriöt.

6.10.2019 Urheiluhierojien opintopäivillä opiskeltiin niskan ongelmien hoitamista kaula- ja rintarangan kautta. Paljon uusia tekniikoita käsitellä nikamia, fasettiniveliä ja muita rakenteita hermostoa unohtamatta.

25.4.2019 Kahden päivän koulutus fascian näkökulmasta purennan ja yläniskan ongelmiin. Nyt on uusia työkaluja yläniskan ja purentahäiriöiden aiheuttamien ongelmien hoitamiseen.

30.3.2019 Dry Needling Professional saatu tänään suoritettua loppuun. Vastaanotolla saatavilla nyt myös TENS-hoitoa joko yhdistettynä neulahoitoon tai ilman.