Hieronnat

Tavallinen hieronta
Tavallinen hieronta voi helpottaa kireyksiä raajojen nivelongelmia, puutumista, päänsärkyä, epämääräistä kiputiloja, kireyksiä jne.
Hieronnassa käytän kaikkia oppimiani tekniikoita akupisteistä, triggerpisteistä, faskioista, vagushermosta, hermostosta jne. Tarvittaessa voidaan kokeilla kinesioteippausta, imukuppeja ja gua shaa.

Urheiluhieronta
Urheilijan lihashuoltoa, jossa huomioidaan eri kaudet, lajilihakset, yhteistyöverkostot jne.

Purentalihasten hieronta
Purentalihasten hierontaan kuuluu kasvojen lihasten lisäksi kaulan ja niskan lihakset sekä korvien käsittely. Lisäksi tilanteesta riippuen rintalihakset, selkä, lantio, jalat. Suun sisältä en joka kerta hiero, koska se ei aina ole tarpeellista.

Hermoratahieronta 
Tehdään ohuiden vaatteiden päältä. Ensin kehon etuosa ja sen jälkeen selkä ja jalat uudelleen. Esteitä ovat leikkaus, josta on alle 2 kk, raskaus sekä elinsiirto. Myös flunssa on esteenä kuten tavalliseenkin hierontaan. 
Tekemäni hermoratahieronta pohjautuu kehittäjänsä Annikki Kankkusen oppeihin.
HUOM!! Maksuun ei voi käyttää hierontaetuja! 

Intialainen päähieronta 
Tämä tehdään vaatteiden päältä. Ensin hoidetaan yläselän aluetta, sen jälkeeen niska, pää sekä kasvot. Esteitä tällä hoidolle on mm. migreenikohtaus, aivoverenkierron häiriöt, akuutti flunssa, kuume, iho rikki, psoriasis, luupiikki, sydämentahdistin, syöpä, akuutti tulehdus, humala, krapula, ruokamyrkytys, tarttuva ihotauti/paikallinen infektio, niskavamma, leikkaus  epilepsia, onnettomuus, ohitusleikkaus (6 kk turva-aika)  huonokuntoisuus, jos ei jaksa istua
HUOM!! Maksuun ei voi käyttää hierontaetuja!